Om healing

Healing

Reiki healing er en mere end 2500 år gammel behandlingsform. At heale betyder at skabe balance i kroppen ved hjælp af energi. Energien aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Healingen går ind ,og virker der hvor, du har mest brug for den, frigør blokeringer og genopretter din balance i kroppen.

Healingen løsner blokeringer på det fysiske såvel som det psykiske plan ,og giver ny energi i harmoni mellem krop og sind.


Behandling

Behandlingen starter med, at jeg spørger til hvorfor, du er kommet til mig, hvordan du har det her og nu osv. Derefter skal du lægge dig på en briks, fuldt påklædt med et tæppe over dig. Når jeg healer vil du sikkert fornemme en varme fra mine hænder på de steder jeg healer, det er den healings energi jeg arbejder med der giver denne varme. Efter healingen vil du opleve en dejlig ro i kroppen og i sindet.

Den ro gør at du bedre kan mærke dig selv, så du kan arbejde med de følelser og spørgsmål der måtte komme eller de ting der blev vendt i løbet af behandlingen.
healing.jpg